Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde oturmak

Rüyada mezarın üstünde oturmak

Rüyada mezarın üstünde oturmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ev taşımaya, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada mezar üstünde oturmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde oturmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşın üstünde oturmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın üstünde oturmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde oturmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada ağaç üstünde oturmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta üstünde oturmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde oturmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments