Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde oturmak

Rüyada deniz üstünde oturmak

Rüyada deniz üstünde oturmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada deniz üstünde oturmak kariyerinde atılım yapacağına, bilmediği duyguları tadacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde oturmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalettir.

Rüyada ay üstünde oturmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada ağacın üstünde oturmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstünde oturmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Rüyada köprü üstünde oturmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments