Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven üstünde durmak

Rüyada merdiven üstünde durmak

Rüyada merdiven üstünde durmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, geleceğinizin güzel olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bir yandan cenaze olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdivende durmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin başında durmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven altında durmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın üstünde durmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su üstünde durmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments