Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek ayak üstünde durmak

Rüyada tek ayak üstünde durmak

Rüyada tek ayak üstünde durmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde durmak gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada tek ayak üstünde durmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde durmak zor günler geçirileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstünde durmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak tecrübe sahibi olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, helal rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde durmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üstünde durmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments