Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde bina görmek

Rüyada denizin üstünde bina görmek

Rüyada denizin üstünde bina görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, ödeme güçlü çekeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde bina gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde bina görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada binanın üstünden atlamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada binanın üstünde görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada bina üstünde olmak manevi olarak da yıpranacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üstünde olmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine işarettir.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada binanın en üstünde olmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binaların üstünden uçmak güvensizlik duymaya, rızkından ve gelirinden olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments