Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üstünden atlamak

Rüyada binanın üstünden atlamak

Rüyada binanın üstünden atlamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılarının tadına varacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Rüyada binanın üstünden atlamak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada binanın tepesinden atlamak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan atlamak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet eder.

Rüyada binadan atlamak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, çok daha fazla adım atacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada binalardan atlamak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments