Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binaların üstünden uçmak

Rüyada binaların üstünden uçmak

Rüyada binaların üstünden uçmak herkesin ilgisinin çekileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zor durumlara düşüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada binaların üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Rüyada binaların üstünden uçmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada binadan uçmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, düze çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstünden atlamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde bina görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, makamının tehlikeye gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet eder.

Rüyada binanın üstünde görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada bina üstünde olmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada binanın üstünde olmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments