Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina üstünde olmak

Rüyada yüksek bina üstünde olmak

Rüyada yüksek bina üstünde olmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada binanın üstünden atlamak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üstünde görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde bina görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada binanın üstünde olmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada bina üstünde olmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üstünde olmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments