Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üstünde olmak

Rüyada binanın üstünde olmak

Rüyada binanın üstünde olmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, esenliği bulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, geçecek güzel bir ömre, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Rüyada binanın üstünde olmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstünden atlamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, zor günlerin geride kalacağına, önünün açılacağına inanılır.

Rüyada binanın üstünde görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üstünde olmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bina üstünde olmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada binaların üstünden uçmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments