Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üstünde görmek

Rüyada binanın üstünde görmek

Rüyada binanın üstünde görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstünde gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken veya yarım kalmış işlere odaklanabilirsiniz.

Rüyada binanın en üstünde olmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde bina görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üstünde görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, vefakar bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada binanın üstünden atlamak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, güvensizliğini yeneceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada binaların üstünden uçmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina üstünde olmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstünde olmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments