Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina üstünde olmak

Rüyada bina üstünde olmak

Rüyada bina üstünde olmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada bina üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde bina görmek işlerin eski haline döneceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada binanın üstünde olmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada binaların üstünden uçmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın üstünde görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada binanın en üstünde olmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok pişmanlık duyacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina üstünde olmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments