Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın en üstünde olmak

Rüyada binanın en üstünde olmak

Rüyada binanın en üstünde olmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada binanın en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada binanın en üstünde olmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, işlerine yeni işler katacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada binanın en üst katında olmak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kariyerinin yükseleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada geminin en üstünde olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, başarılarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments