Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek büyük bir servete kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek takdir görecek pek çok iş yapacağına, her nimetin lezzetine varacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde batmadan yürümek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde batmadan yürüdüğünü görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada denize batmadan yürümek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde üstünde yürümek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments