Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde batmadan yürümek

Rüyada su üstünde batmadan yürümek

Rüyada su üstünde batmadan yürümek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, zor bir döneme gireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada su üstünde yürümek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalettir.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Rüyada suyun üstünden yürümek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak kurtuluşa kavuşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments