Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya batmadan durmak

Rüyada suya batmadan durmak

Rüyada suya batmadan durmak hayırlı bir işe adım atılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, dertlerine derman bulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada suya batmadan durmak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada suya batmadan durmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmış araba görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın suya battığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya battığını görmek geçmişi unutup geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada suya batmamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments