Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde at görmek

Rüyada denizin üstünde at görmek

Rüyada denizin üstünde at görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, işin düzeltileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yüksek moralli olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde at gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde at görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde at görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde padişah görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada başkasını at üstünde görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok zarar göreceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini at üstünde görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments