Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde koşan at görmek

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde koşan at gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde koşan at görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde koşan atlar görmek mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde at görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde at görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada dört nala koşan atlar görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşan iki at görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sabriye

Selamün aleyküm rüyamda denizin ustunde atla gidiyordum deniz o kadar berrak o kadar temizdi ki anlatamam denizin ustunde büyük leylekler vardı gemiler vardı sonra atla karaya çıktım koyunlar vardı
Yorumlarsanız çok sevinirim allah razı olsun.