Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde at görmek

Rüyada deniz üstünde at görmek

Rüyada deniz üstünde at görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde at gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde at görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, gülen yüzünün de solacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde at görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada atın üstünde uçmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada atın üstünde gitmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada birini at üstünde görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments