Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde padişah görmek

Rüyada at üstünde padişah görmek

Rüyada at üstünde padişah görmek maddi zarar edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, evlat sahibi olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işarettir.

Rüyada at üstünde padişah gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada at üstünde padişah görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlı padişah görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada padişaha aşık olmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah cenazesi görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada padişah olduğunu görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada padişah karısı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Rüyada padişah yüzüğü görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments