Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını at üstünde görmek

Rüyada başkasını at üstünde görmek

Rüyada başkasını at üstünde görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını at üstünde gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada at üstünde kendini görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde at görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada at üstünde kadın görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünde koşmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments