Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını at üstünde görmek

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansının geri döneceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü günlerin biteceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını at üstünde gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünden düşmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde melek görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde padişah görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde adam görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünde gelin görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments