Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini at üstünde görmek

Rüyada birini at üstünde görmek

Rüyada birini at üstünde görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini at üstünde gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada denizin üstünde at görmek borcunu ödeyeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada birini at üstünde görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayatını stresten uzakta geçireceğine inanılır.

Rüyada at üstünde savaşmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada at üstünde melek görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını at üstünde görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada at üstünde birini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments