Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at üstünde birini görmek

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at üstünde birini gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at üstünde görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada atın üstünde gitmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Rüyada birini at üstünde görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını at üstünde görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments