Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin karşısına geçmek

Rüyada denizin karşısına geçmek

Rüyada denizin karşısına geçmek ona kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, insanlara öncülük edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek imkânlarının azalacağına, yeni iş kollarına girileceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden karşıya geçmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada denizin karşısına geçmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına inanılır.

Rüyada denizi karşıya geçmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments