Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek adeta sinirden küplere bineceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek çaresiz durumlarda kalacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, para kazanmaya, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına tabir olunur.

Rüyada denizi karşıya geçmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments