Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerek karşıya geçmek

Rüyada yüzerek karşıya geçmek

Rüyada yüzerek karşıya geçmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, harama göz dikmeyeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yapacağı planların altüst olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden karşıya geçmek amacına ulaşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek mahsullerin fazlalaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments