Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan karşıya geçmek

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerini toparlayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kariyer planının altüst olacağına, önünün açık olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ırmaktan geçmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ırmak geçmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada ırmak üstünden geçmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hükmünün geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizi karşıya geçmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments