Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi karşıya geçmek

Rüyada denizi karşıya geçmek

Rüyada denizi karşıya geçmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şöhret ve hayır getireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Rüyada denizden karşıya geçmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok iyi işler yapılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada denizi karşıya geçmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek çok büyük mutluluklar tadacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada nehrin karşısına geçmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments