Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden karşıya geçmek

Rüyada denizden karşıya geçmek

Rüyada denizden karşıya geçmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada denizden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada denizin karşısına geçmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hayırlı haberlere işaret etmektedir.

Rüyada denizden karşıya geçmek ailesini kaybedeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok para kazanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet eder.

Rüyada denizi karşıya geçmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek prestij kaybı yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalettir.

Rüyada köprüden karşıya geçmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments