Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, büyük atılımların yapılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek moral ve sermaye kaybedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada denizden karşıya geçmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada denizin karşısına geçmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada denizi karşıya geçmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada denizden yüzerek geçmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, saadetinin yükseleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments