Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, güzel sözler işiteceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek mal ve rızkın çoğalmasına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin karşısına geçmek gelirinin daimi olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada denizi karşıya geçmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden karşıya geçmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, varlık içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada denizden yüzerek geçmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments