Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden yüzerek geçmek

Rüyada denizden yüzerek geçmek

Rüyada denizden yüzerek geçmek kötü duygularından arınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Rüyada denizden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzerek deniz geçmek kısmetinin açılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden yüzerek geçmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek zengin bir hayat süreceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Rüyada yüzerek geçmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet eder.

Rüyada gölü yüzerek geçmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, borçlarını ödeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments