Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize taş sektirmek

Rüyada denize taş sektirmek

Rüyada denize taş sektirmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalettir.

Rüyada denize taş sektirmek gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada denizde taş sektirmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Rüyada denize taş sektirmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada taş sektirmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada suda taş sektirmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sek içki içmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sek rakı içmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sekerat görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sek yapmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments