Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda taş sektirmek

Rüyada suda taş sektirmek

Rüyada suda taş sektirmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet eder.

Rüyada suda taş sektirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada suda taş sektirmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde taş sektirmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Rüyada taş sektirmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize taş sektirmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sek yapmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sekerat görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sek rakı içmek arzuların gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sek içki içmek önünü açacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments