Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde taş sektirmek

Rüyada denizde taş sektirmek

Rüyada denizde taş sektirmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde taş sektirmek gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada denizde taş sektirmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, günlerini hastanede geçireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada denize taş sektirmek borç batağına düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş sektirmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mutlu olacağınıza, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada sek rakı içmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, tartışmalar yaşanacağına, arkasından iyi konuşulacağına işaret eder.

Rüyada sek içki içmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan seklinde köpek görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sekeratta birini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gelirinin de artmayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments