Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sek içki içmek

Rüyada sek içki içmek

Rüyada sek içki içmek borçların ve dertlerin biteceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sek içki içmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Rüyada sek içki içmek huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sek rakı içmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde taş sektirmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada sekeratta birini görmek düzeninin sarsılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada sek rakı görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sekerek yürümek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Rüyada insan seklinde köpek görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments