Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekerat görmek

Rüyada sekerat görmek

Rüyada sekerat görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, adının yayılacağına işaret eder.

Rüyada sekerat gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Rüyada sekerat görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada insan seklinde köpek görmek sevgisinin artacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sek rakı görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sekeratta birini görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sek yapmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada denizde taş sektirmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş sektirmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada suda taş sektirmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments