Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sek yapmak

Rüyada sek yapmak

Rüyada sek yapmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Rüyada sek yapmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada sekerek yürümek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sek rakı içmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Rüyada sek içki içmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet eder.

Rüyada taş sektirmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize taş sektirmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, başarı ve zafer kazanacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sek rakı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments