Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş sektirmek

Rüyada taş sektirmek

Rüyada taş sektirmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük atılımlar yapacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada taş sektirmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada denize taş sektirmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde taş sektirmek şansa, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Rüyada taş sektirmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada sekerat görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Rüyada sek içki içmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sek yapmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sekerek yürümek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, karşılıksız bırakmayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments