Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sek rakı içmek

Rüyada sek rakı içmek

Rüyada sek rakı içmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sek rakı içmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada sek rakı içmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sek rakı görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sek içki içmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sekeratta birini görmek geçim derdinin son bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sekerek yürümek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, evlerine dünürcü geleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada suda taş sektirmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Rüyada denizde taş sektirmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sekerat görmek rahat bir hayata başlayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments