Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yüzünde güller açacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize şimşek düştüğünü gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, maddi imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şimşek düşmesi görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Rüyada şimşek çakması görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada şimşek çakmasını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments