Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek düştüğünü görmek

Rüyada şimşek düştüğünü görmek

Rüyada şimşek düştüğünü görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşek düştüğünü gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına şimşek görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, ün salacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çakmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada yıldırım şimşek görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada şimşek çarpması görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments