Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek düşmesi görmek

Rüyada şimşek düşmesi görmek

Rüyada şimşek düşmesi görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, özlemlerini bitireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtına şimşek görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada şimşek çakması görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada şimşek çakmasını görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments