Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek tecrübe kazandıracağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çaktığını görmek iş kaybı yaşayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çakmak çaktığını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada çakil taş görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım şimşek görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, itibar edineceğine işarettir.

Rüyada şimşekten korkmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ömrünün de uzun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments