Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek çakmasını görmek

Rüyada şimşek çakmasını görmek

Rüyada şimşek çakmasını görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada şimşek çakmasını gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada şimşek çakması görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada şimşek çakmasını görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, haneden birinin ayrılacağına inanılır.

Rüyada çakma görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada şimşek çarpması görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, ün yapmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments