Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şimşek çaktığını görmek

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birine şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çaktığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Rüyada çakmak çaktığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada çakil taş görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çakmasını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada şimşek görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, daha çok iş yapacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments