Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek çakmak

Rüyada şimşek çakmak

Rüyada şimşek çakmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, umutlarının kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada şimşek çakmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada şimşek çaktığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek çarpması görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım şimşek görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada şimşek çakması görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şimşek sesi duymak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments