Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek çakması görmek

Rüyada şimşek çakması görmek

Rüyada şimşek çakması görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hastalıklarının son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada şimşek çakması gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada şimşek çakmasını görmek onu yalnız bırakmayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada şimşek çakması görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada çakma görmek saygınlık göreceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada şimşek çakmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Rüyada şimşek sesi duymak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada şimşek çaktığını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çarpması görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments