Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmek boğulmak

Rüyada denize düşmek boğulmak

Rüyada denize düşmek boğulmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada denize düşmek boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada denize düşmek boğulmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan bokuna düşmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iyi halin geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Rüyada boka düşmek ekonomik durumunun düzeleceğine, stresli bir ortama gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boklu dereye düşmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu suya düşmek mirasa, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek bokuna düşmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada bokun içine düşmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük bir adım atılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments