Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan bokuna düşmek

Rüyada hayvan bokuna düşmek

Rüyada hayvan bokuna düşmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, zor durumda kalınacağına, her isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hayvan bokuna düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Rüyada hayvan bokuna düşmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan boku yemek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan boku görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hayvan boku toplamak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada hayvan boku temizlemek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hayvan bokuna basmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada hayvan boku ellemek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments